Printuri publicitare

Printuri publicitare

Afise si tablouri de mari dimensiuni

Echipa noastra va poate ajuta sa gasiti un design potrivit si atractiv pentru afisul dumneavoastra, chiar daca este vorba de un tablou pentru caminul dumneavoastra.


Autocolant

Cu siguranta autocolantele au devenit foarte importante in aceste zile, deoarece le vedem mai peste tot. Multe dintre ele ni se par foarte dragute, insa scopul lor este unul precis.


One-way-vision

Aveti birourile la parterul cladirii si va doriti umbra sau putin discretie? Acum puteti impaca aceste doua considerente cu o singura solutie: autocolantul cu one-way-vision.


Polipropilena

Polipropilena este un material compus dintr-un strat de PP (polipropilena) si coating PVC alb. Avantaje: Rezistenta mare la rupere, uscare rapida, rezolutie mare, pâna la 1440 DPI, rezistent la utilizare outdoor.


Imprimate pe material tip poliplan

Produsele publicitare de acest tip sunt realizate prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent. De asemenea se aplica si o folie autoadeziva – autocolant pe un material denumit poliplan. Aceasta denumire se refera de fapt la textile dublu acoperite cu PVC.